Jesper Koch er stoppet efter godt syv år på Hotel Alsik i Sønderborg.
Først lød det fra tv-kokken, at batterierne skulle lades op og familien nydes, før hans iværksætterånd igen skulle få lov at vinde – men nu har tv-kokken fundet sit næste skridt.
»Nu kommer jeg til det næste stykke tid i hvert fald at fokusere endnu mere på den sønderjyske gastronomi. Jeg vil dybere ned. Jeg vil ned og arbejde med det sønderjyske egnskøkken,« afslører Jesper Koch overfor TV Syd.
Her gør den 50-årige 'Masterchef'-dommer det klart, at han gerne vil »betale tilbage til en region, jeg holder rigtig meget af«, og det skal altså ske ved at forfine de lokale egnsretter og råvarer til et topgastronomisk niveau, der kan lokke folk til det sønderjyske.
Jesper Koch vil dog ikke direkte indrømme, at han arbejder på en ny restaurant.
Han nævner da også overfor TV Syd, at han ikke stresser over den nærmeste fremtid, men nyder at have mere tid til familien og til fortsat at lave »masser af tv« og holde foredrag.
Jesper Koch har tidligere været ærlig omkring, at det var en svær, men nødvendig beslutning for ham at »trække stikket« og stoppe på Hotel Alsik, som han var med til at bygge op fra bunden.
Men han var nødt til det, fordi »det var helt sindssygt til sidst«. Læs mere om det HER.