Stribevis af kogebøger, et flæng af Michelin-stjerner og diverse guldmedaljer til DM i hotdog kommer ikke uden en pris.
For livet som køkkenchef med den livsstil og stress, der følger med, har allerede kostet den 56-årige stjernekok Paul Cunningham meget.
Både synet på højre øje, hans ene nyre - og nu også indirekte hans ene ben. Det fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.
»Jeg fik diabetes for 25 år siden, for jeg har aldrig passet på mig selv. Jobbet var stressende, og mit blodtryk var tårnhøjt,« siger han til mediet og fortsætter:
»Jeg har spist for meget af alle de gode ting og ikke motioneret.«
Paul Cunningham, som for alvor blev kendt, da han som den første Michelin-kok gav sit bud på en McDonald's Homestyle-burger, har både været køkkenchef for The Paul i Tivoli, Søllerød Kro og Henne Kirkeby Kro.
Den hektiske livsstil som køkkenchef var dog en medvirkende årsag til, at han udviklede diabetes, som også i sidste ende kostede ham benet, da diabetikere har en øget infektionsrisiko, skriver Ekstra Bladet.
Et glasskår i foden førte til en infektion, der bredte sig til knysten, og herefter var der ingen anden udvej end amputation af benet, som fandt sted i marts tidligere i år.
Efter amputationen har Paul Cunningham droppet livet som køkkenchef og forsøger at leve en mere rolig tilværelse, hvor han blandt andet maler og har fundet et galleri, der vil sælge hans kunst.