Pengene fosser ofte ud af danskernes konti, når de er af sted på ferie, men der er ret nemme og konkrete metoder til at holde udgifterne nede. 

Flere af de muligheder opridser Louise Aggerstrøm Hansen, chefanalytiker i Danske Bank, i den seneste udgave af Spar Kassen. 

Den første handler om måltiderne. 

»Noget af det, der rigtig hurtigt løber løbsk, er, hvis man skal ud og købe tre måltider per dag. Hvis bare du sparer frokosten væk, så kan det jo være 100 kroner per person, du sparer,« forklarer Louise Aggerstrøm Hansen:

»Det løber virkelig op, hvis du er af sted i 10 dage. Og hvis alternativet er turistfælder, jamen så er det fint. Hvis du hver dag skal købe tre måltider og snacks og øl i solen - det løber virkelig hurtigt op.«

Derfor kan du med fordel finde et feriested, hvor du selv har et lille køkken. For det samlede sparepotentiale er stort. 

»Hvis bare du kan komme ned i det lokale supermarked og købe lidt ind, så sparer du en del. Hvis der er fire mennesker, der kan spare 100 kroner hver om dagen, det er 4000 kroner.« 

»Så hvis bare du har et lille tekøkken og kan lave lidt mad selv, så kan det hurtigt løbe op.«

Hør alle Louise Aggerstrøm Hansens sparetip til ferien i den seneste udgave af Spar Kassen. 

Lyt hos Apple Podcast, Spotify eller ved at klikke play herunder.